Rémséges szombat

2011.12.17. 23:31

Előre elnézést, hogy néhol vulgáris vagyok! Cserébe viszont meg tudom ígérni, hogy nem ez az utolsó. 

Soha többet nem akarok ilyen napot. Reggel lefeküdtem aludni, felébredtem dél körül és rettenetesen rosszul éreztem magam, úgyhogy csak feküdni bírtam az ágyban, ha valaki hallotta volna azokat a hangokat, amiket kiadok magamból, szerintem azt hitte volna, hogy valami amatőr pornófilmet forgatok magamban. Bevánszorogtam a fürdőbe, csapattam magamra a vizet, hogy jobban legyek, aztán nekikészültem nyomtatni a tanulnivalót. Ez már 16:30-körül lehetett, de bíztam benne, hogy nem lesz zárva a fénymásoló. Zárva volt természetesen.

Elmentem karácsonyi ajándékokat vásárolni, de annyira bedühödtem, hogy úgy gondoltam, hogy mostmár eszem valamit. Végigsimítottam a hajamon és akkor vettem észre, hogy hátul olyan kemény egy helyen, mintha rendesen valaki rá........ kent volna valamit (ennyit a "nem kell ezt a balzsamot lemosni a hajról" című feliratról). Azon imádkoztam, hogy ne találkozzak ismerőssel.  Az egyik helyen vidáman mosolyogtak rám kacsacombok, jó kis körettel, úgyhogy rögtön oda is léptem melléjük. Mondtam a lánynak, hogy kérek egy kacsacombot és odaadta a legkisebbet. Halk kurva anyázásom után kicseréltettem vele a legnagyobbra. Kerestem egy asztalt és nekiálltam enni végre. Tényleg nagyon éhesnekéreztem akkor magam, de a legszörnyűbb az volt, hogy alig bírtam enni belőle. Szemben velem ült egy kis pláza cica, hibátlan sminkkel, nyomta a kis salátáját, én meg majdnem szó szerint marcangoltam a kis kacsacombomat, megkeményedett hajjal. Sokat mosolyogtam magamban. Aztááán, az egyik pillanatban odalépett mellém egy régi ismerős. A volt barátom volt kurvája. 80km-el odébb lakik, nem is értettem, hogy mit keres ott. Annyira vidám voltam, hogy még írtam az exnek is egy sms-t, hogy "A volt kurvád ült a helyemre még az étkezdében is". Tudom, szörnyű volt barátnő vagyok. De éppen ezért érdemes megtartani. hahaha.

Hazafelé kicsit féltem, hogy nehogy a kacsacombos tányérba hamuzzak a hamutartó helyett (miután kicseréltettem a legnagyobbra, nem volt pofám odamenni, hogy csomagolja be), meg nehogy leboruljon az ülésről, de sikeresen vette az akadályokat. Aztán hazaértem, a kacsacomb pedig rémségesen el kezdte bosszulni magát. Megint szédültem, fájt a hasam, a szemem, a fejem, megint előjött a halálfélelem. Le kellett feküdnöm aludni. Ismét a telefon ébresztett. Lemondtam a keddi vizsgám. Képtelen vagyok tanulni. 

Soha többet nem akarok ilyen napot és nem is lesz ilyen. Megígértem magamnak. Remélem be is tudom tartani.

Napi idézet: "Ez a mocskos élet, ez a rohadt élet, ez a mocskos, rohadt, kurva élet... miért pont én velem?" (Alvin és a Mókusok - Kurva élet)

Napi tanulság: mentem volna inkább eladónőnek

Napi zene: irie maffia-bomboclaat

A bejegyzés trackback címe:

https://colitisulcerosa.blog.hu/api/trackback/id/tr213471946

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Egészségmegőrzés 2013.08.31. 16:58:51

Kedves Lélekfürdő !
Ma olvastam a naplódat,mint sorstárs, ezért is érdekelne, hogy azóta mi van,mi lehet veled a colitis terén ?De jó lenne, ha néha írnál hozzá !
Üdv.
süti beállítások módosítása